Accountants

Wat we doen voor accountants

Advies en consultancy

Rsult kan optreden als onafhankelijke adviseur op dit gebied. Onze consultants zijn afkomstig uit de financiële wereld en combineren die ervaring met specialistische IT kennis. Hierdoor kunnen we zowel u als uw cliënten voorzien van een passend, onafhankelijk advies over verschillende IT-gerelateerde zaken.

Koppelen en integreren

Rsult vereenvoudigt verschillende administratieve processen door het slim koppelen van systemen. Zo wordt veel handmatig werk geautomatiseerd, met minder kans op fouten. Met diverse scan- en herkenoplossingen biedt u als accountant toegevoegde waarde door real time samen te werken met uw cliënten.

Conversie en inrichting

Rsult helpt bij de overstap naar verschillende (online) boekhoudpakketten. Zo kunnen u en uw cliënten probleemloos overstappen én real time samenwerken in de boekhouding. We converteren zowel stambestanden en financiële gegevens als instellingen. Ook voor meerdere administraties tegelijk.

IT Security

Bij Rsult kunt u terecht voor alle vraagstukken omtrent IT, zowel van u als van uw cliënten. Onze experts helpen bij het opzetten en beheren van uw informatiebeveiligingsbeleid. Zo bent u beschermd tegen cybercriminaliteit en datalekken. Rsult analyseert, implementeert, verbetert en kan managen waar nodig.

Rsult image lopende mensen wat we doen voor accountants

Wie helpt Rsult vooruit?

Rsult is er voor accountants die mee willen met de huidige, moderne tijd. Door het slim inrichten van diverse systemen of het overstappen van een traditioneel naar een online boekhoudpakket kunt u eenvoudig, real time samenwerken met uw cliënten. IT en online boekhouden is geen gedoe, maar juist een stap vooruit. Met Rsult beschikt uw kantoor over onafhankelijke, betrouwbare en kritische sparringpartners.

Hoe we werken

Rsult biedt specialistische IT ondersteuning voor zowel uw accountantskantoor als uw cliënten. Door ons financiële verleden hebben wij veel kennis van applicaties en software in de accountancybranche. Daarnaast hebben we veel kennis van het inrichten van financiële administraties.

Wij stellen ons op als onafhankelijk partner en nemen de IT gerelateerde vraagstukken van uzelf of van uw cliënten uit handen.

Hierdoor kunnen we een gedegen advies geven en een volledige consultancy verzorgen. Zo onderhoudt u nuttig contact met uw clienten en wordt samenwerken een stuk eenvoudiger.

WVDB Adviseurs Accountants

“De case waar wij onze medewerkers aan hebben blootgesteld, heeft een behoorlijke impact gehad.”

Bart Wijlaars, Witlox van den Boomen

Read about this case

Brownies & Downies

“Door Rsult hebben we real time inzicht hoe de zaken ervoor staan. Dat is voor ons pure winst.”

Thijs Swinkels, Brownies & DownieS

Read about this case

Auto Maas Tankstations

“Door Rsult hebben we geen enkele zorg meer over het verwerken van administratieve stukken.”

Roel Maas, Auto Maas Tankstations

Read about this case

SecureLogin

“Rsult maakt met Guardian360 iedere dag eventuele kwetsbaarheden inzichtelijk. Hiermee zijn onze gebruikers gegarandeerd van een serieus ‘deurbeleid'”.

Mark Baaijens, SecureLogin

Read about this case

MSB De Medici

“Rsult komt gemaakte afspraken na.”

Michael van Dusseldorp, MSB de Medici

Read about this case

Bent u geïnteresseerd?

We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!