Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

IT Finance Consultant

Ben jij dé adviserende assistent accountant die vooruit wil in de IT, bij een modern en jong bedrijf? Wil jij het verschil kunnen maken en wil je veel zelfstandigheid? Kom werken bij Rsult als IT Finance Consultant!

Lees verder

Microsoft BI Consultant

Ben jij onze nieuwe Power BI collega die managementinformatie vertaalt naar overzichtelijke rapportages en dashboards in Power BI? Wil jij je in de tussentijd ontwikkelen in de richting van Analist en/of Engineer? Kom werken bij Rsult!

Lees verder

Senior ERP consultant

Als Senior ERP consultant ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van klanten bij implementatietrajecten. Je optimaliseert en vertaalt bedrijfsprocessen naar een efficiënt werkende oplossing in NetSuite.

Lees verder

Medior PHP Programmeurs

Wat is je uitdaging als PHP Programmeur?  Zij zijn op zoek naar ervaren PHP Programmeurs die een bijdrage gaan leveren aan de constante doorontwikkeling van de maatwerk koppelingen en meebouwt aan het Databrydge platform. Met jouw expertise kun jij als Product Owner acteren en krijg je energie van de rol als coach en motivator richting jouw Junior…

Lees verder

Wil jij bij ons werken?

Kom ons team versterken!