Training op maat

Een training op maat geeft snel aan waar je staat!

Training op maat is een belangrijk onderdeel van de oplossingen die wij aanbieden. Zo vinden wij het belangrijk dat de oplossingen die wij implementeren op de juiste manier gebruikt worden. Bovendien dat onze klanten meteen met de nieuwe of aangepaste omgeving aan de slag gaan. Bij veel van onze opdrachten zit training op maat inbegrepen.

Wanneer u na een bepaalde tijd nog steeds niet het maximale uit uw oplossing haalt, dan is het is verstandig om eens te kijken welke trainingsmogelijkheden er allemaal zijn. Rsult biedt opleidingen aan in drie verschillende formaten:

 • Groepstraining

  Groepstraining is de meeste gebruikelijke trainingsvorm. De cursus wordt gegeven aan een groep medecursisten. Daarbij is het mooie van deze vorm is dat ervaringen gedeeld kunnen worden. Weliswaar wordt de locatie in overleg vastgesteld maar de voorkeur is om dit buiten het bedrijf te doen, zodat de afleiding gering is. Waardoor het effect van de training groter is.

 • In company training

  Het is ook mogelijk om training op locatie te geven. Het aantal deelnemers ligt niet vast: Dat wordt in overleg bepaald. Deze trainingen worden vaak gebruikt voor speciale oplossingen die voor een afdeling geïmplementeerd zijn. Zoals gezegd: "training op maat"!

 • Persoonlijke training

  Een groot voordeel aan persoonlijke training is natuurlijk dat u meer aandacht krijgt. Bovendien ligt het tempo vaak wat hoger en daarnaast krijgt de cursist  gerichte training. Deze training bieden wij daarom bij veel consultancy opdrachten die wij uitvoeren aan.

   

   

Wil jij een training volgen bij of door Rsult?