Training op maat

Een training op maat geeft snel aan waar je staat!

Training op maat is een belangrijk onderdeel van de oplossingen die wij aanbieden. Zo vinden wij het belangrijk dat de oplossingen die wij implementeren op de juiste manier gebruikt worden. Bovendien dat onze klanten meteen met de nieuwe of aangepaste omgeving aan de slag gaan. Bij veel van onze opdrachten zit training op maat inbegrepen.

Wanneer u na een bepaalde tijd nog steeds niet het maximale uit uw oplossing haalt, dan is het is verstandig om eens te kijken welke trainingsmogelijkheden er allemaal zijn. Rsult biedt opleidingen aan in drie verschillende formaten:

 • Groepstraining

  Groepstraining is de meeste gebruikelijke trainingsvorm. De cursus wordt gegeven aan een groep medecursisten. Daarbij is het mooie van deze vorm is dat ervaringen gedeeld kunnen worden. Weliswaar wordt de locatie in overleg vastgesteld maar de voorkeur is om dit buiten het bedrijf te doen, zodat de afleiding gering is. Waardoor het effect van de training groter is.

 • In company training

  Het is ook mogelijk om training op locatie te geven. Het aantal deelnemers ligt niet vast: Dat wordt in overleg bepaald. Deze trainingen worden vaak gebruikt voor speciale oplossingen die voor een afdeling geïmplementeerd zijn. Zoals gezegd: "training op maat"!

 • Persoonlijke training

  Een groot voordeel aan persoonlijke training is natuurlijk dat u meer aandacht krijgt. Bovendien ligt het tempo vaak wat hoger en daarnaast krijgt de cursist  gerichte training. Deze training bieden wij daarom bij veel consultancy opdrachten die wij uitvoeren aan.

   

   

Binnenhalen en behouden van horecapersoneel

Het succes van een bedrijf of onderneming is voor een groot deel afhankelijk van goed en enthousiast personeel. Maar hoe vind je die goede mensen? Anders gezegd, waar kun je nog personeel vinden? In veel bedrijfstakken is dat een groot probleem, zeker in de horeca en retail. Het behouden van horecapersoneel is een uitdaging. Als je goede mensen hebt, hoe houd je…

Lees verder

Ezora en Notarisdossier update

Deze update is interessant voor Ezora-gebruikers binnen Notarisdossier. Sinds deze week hebben we namelijk twee nieuwe rapportagemogelijkheden toegevoegd: weergave aantal akten per periode en het aantal verwerkte akten per rechtsgebied. We vertellen je er hier meer over! 1. Aantal verwerkte akte per perioden Het is vanaf nu mogelijk om het aantal akten per periode in te zien. Dat kan als…

Lees verder

Barcodes in lay-outs van Exact

Barcodes komen vaak voor. Vrijwel ieder product heeft er een. Met een beetje hulp van een barcodelezer geven ze informatie over bijvoorbeeld prijs, garantietermijn of opslagplaats. In Exact voor Productie en Handel is het gebruik van barcodes in lay-outs verbeterd. Er zijn diverse barcodes voor verschillende doeleinden. In Exact Online worden de volgende barcodes ondersteund: EAN-13, UPC, Code 39 en…

Lees verder

Wil jij een training volgen bij of door Rsult?