Rsult verwelkomt Roger Bastiaens als Sales Director

By Lonneke van Bakel

Rsult verwelkomt Roger Bastiaens als Sales Director

Goed nieuws! Per 1 maart 2021 verwelkomen wij Roger Bastiaens als Director Sales.

Roger is al ruim 30 jaar werkzaam in de IT branche en beschikt over ruime kennis en ervaring die hij heeft opgedaan bij organisaties als IBM, Raet en Oracle. Maar ook als (mede)eigenaar van diverse bedrijven, waaronder een Exact en SAP partnership. Roger heeft de laatste jaren bij Oracle NetSuite een bijdrage geleverd aan het succes van deze Finance, ERP, CRM en eCommerce business software.

Verdere professionalisering

John Schrijvers (CEO Rsult Groep): "Wij zijn zeer verheugd met de komst van Roger. Hiermee maken we een verdere professionaliseringsslag binnen onze organisatie. Met Roger halen we een brok ervaring binnen, met daarnaast ook nog eens een geweldige persoonlijkheid die past bij onze pragmatische organisatie en onze ambitieuze groeidoelstellingen.”

Organisaties helpen met de verbetering van hun bedrijfsrendement...

Roger Bastiaens: “Dat kunnen we doen met de juiste IT componenten en door het inzetten van de juiste kennis vanuit Rsult en partners, alsmede een praktische aanpak en een hands-on mentaliteit. Ik vind het belangrijk om ondernemers te ontzorgen, vandaar ook mijn uitspraak: ‘Support you to be happy & successful’.”

Meer informatie

Heeft u vragen over Rsult en/of de aanstelling van Roger Bastiaens? Neem dan contact op met John Schrijvers via johnschrijvers@rsult.com.
Zie hier het LinkedIn-profiel van Roger.

WhatsApp Image 2021-01-20 at 10.09.13

Over de Rsult Groep

Met drie merken onder de Rsult Group - Rsult (Software consultancy), Dataswitcher (data migratie platform) en Databrydge (API-connectiviteit platform), staat de Rsult Groep in het hart van het leveren van geavanceerde technologie en oplossingen aan accountantskantoren en het MKB.

Met kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Ierland worden de uitbreidingsplannen voortgezet te midden van de situatie met COVID-19, vanwege de toenemende vraag naar de technologie, software en diensten die zij leveren.