Rsult Group benoemt nieuwe General Manager Rsult UK

By Lonneke van Bakel

Rsult Group benoemt nieuwe General Manager Rsult UK

Great news! Rsult Groep benoemt Cameron John tot General Manager van Rsult UK.

Groei brengt kansen met zich mee

John Schrijvers (CEO Rsult Groep): "We groeien en breiden onze activiteiten over de hele wereld uit en het is onvermijdelijk dat die groei ook fantastische kansen zal opleveren voor de hele groep.

De afgelopen 3 jaar hebben we onze activiteiten in het Verenigd Koninkrijk verder uitgebouwd door onze partnerships met accountancykantoren uit te breiden, samen te werken met onze softwarepartners en onze portefeuille van MKB's uit te breiden. Nu Aston Byfield een nieuwe rol krijgt binnen de Rsult Groep, was het noodzakelijk om een geschikte vervanger te vinden om verder te bouwen aan ons huidige succes.

Daarom is het een groot genoegen om Cameron John (die voorheen voor Silverfin werkte) te benoemen tot General Manager van Rsult UK. Cameron begon zijn carrière binnen de accountancy bij KPMG voordat hij de softwaresector in ging bij Intuit en Sage Group PLC. Zijn ervaring en ambities passen perfect bij ons bedrijf."

Een van de beste accountmanagers die ik ooit heb gehad

Aston Byfield (voormalig Rsult UK GM): "Cameron werd sterk aanbevolen door een aantal van onze accountancy partners in de UK. Hij werd zelfs omschreven als 'de beste accountmanager die ze ooit hebben gehad, hij doet echt de moeite om gewoon te luisteren en te begrijpen hoe we werken'. Dit was een opvallende uitspraak en daardoor ben ik vol vertrouwen en enthousiast om te zien wat we met Cameron gaan bereiken in de komende jaren."

Ik kijk uit naar een boeiende toekomst

Cameron John: "Ik ben blij dat ik me bij de Rsult Groep kan aansluiten als General Manager om Rsult te laten uitgroeien tot een toonaangevende, onafhankelijke technologieconsultant die samenwerkt met accountantskantoren. Het is de perfecte positie voor mij om klanten het beste advies te geven, door gebruik te maken van mijn ervaring in management consulting en technologie. Ik ben John, Aston en iedereen bij de Rsult Groep dankbaar voor deze kans en ik kijk uit naar een spannende toekomst."

Over de Rsult Groep

Met drie merken onder de Rsult Group - Rsult (Software consultancy), Dataswitcher (data migratie platform) en Databrydge (API-connectiviteit platform), staat de Rsult Groep in het hart van het leveren van geavanceerde technologie en oplossingen aan accountantskantoren en het MKB.

Met kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland worden de uitbreidingsplannen voortgezet te midden van de situatie met COVID-19, vanwege de toenemende vraag naar de technologie, software en diensten die zij leveren.