Rsult opent kantoor in Australië

By Lonneke van Bakel

Rsult opent kantoor in Australië

Rsult (met kantoren in Nederland, Verenigd Koninkrijk en Ierland) breidt haar activiteiten uit naar Australië en opent een kantoor in Sydney!

Over de Rsult Groep

Met drie merken binnen de Rsult Groep - Rsult (Software consultancy), Dataswitcher (datamigratie platform) and Databrydge (API connectivity platform), staat de Rsult Group aan de basis van het leveren van geavanceerde technologische oplossingen aan accountantskantoren en het MKB.

De Australische markt is niets nieuws voor Rsult, aangezien zij onlangs al tot deze markt zijn toegetreden via hun dochteronderneming Dataswitcher. In samenwerking met een van 's werelds grootste leveranciers van online boekhoudsoftware leveren ze met Dataswitcher naadloze, geautomatiseerde datamigratie-oplossingen voor accountantskantoren en het midden- en kleinbedrijf.

“Het vinden van de juiste mensen is key”

John Schrijvers (CEO van de Rsult Groep): “Nadat we de kans kregen om de Australische markt en de daarbij horende mogelijkheden te leren kennen, was de lancering van onze Rsult software consultancy tak een natuurlijke stap. Maar zoals bij al onze ondernemingen zijn kansen één ding, maar de juiste mensen zijn essentieel om het bedrijf te vertegenwoordigen en ons vooruit te helpen in deze markt. Daarom zijn we zeer verheugd om Jas Flora (voorheen Intuit Quickbooks en Salesforce AUS) te mogen verwelkomen om de Rsult vestiging in Australië te gaan leiden.

"Jas werkt al vele jaren samen met accountants en hun MKB klanten en begrijpt het belang van onze samenwerkingsverbanden met hen. Dit in combinatie met zijn kennis van het softwarelandschap in de regio is voor ons van groot belang om succesvol te zijn".

Jas Flora: “Gezien het succes dat Rsult in andere regio’s heeft met het ondersteunen van accountantskantoren bij het selecteren en implementeren van de juiste softwareapplicaties voor hun klanten, zie ik de aantrekkingskracht die Rsult kan hebben op accountantskantoren en MKB-ondernemers in Australië. Daarom was het maken van de keuze voor deze nieuwe uitdaging een ‘no brainer’.”

Neem hier een kijkje op onze nieuwe Australische website!