Rsult breidt uit naar Dublin, Ierland

By Lonneke van Bakel

Rsult breidt uit naar Dublin, Ierland

Goed nieuws! Financiële IT-dienstverlener Rsult uit Waalre/Londen opent per medio november haar deuren in Dublin.

Rsult startte in april 2016 zijn eerste kantoor in Waalre, maar stak nooit onder stoelen of banken stevige groeiambities te hebben. In 2017 opende de eersteinternationale vestiging in Londen. De nieuwe vestiging in het centrum van Dublin zal verder bouwen op de eerdere succesaanpak van Rsult in zowel Nederland als het Verenigd Koninkrijk.

Lokale support

John Schrijvers, CEO van Rsult: “Het uitbreiden naar nieuw locaties en landen gebeurt niet over een nacht ijs. Er komt meer bij kijken dan simpelweg ergens een naambord op de muur spijkeren, hebben we geleerd. Onze klanten staan altijd op nummer 1 en daarom is kennis van de lokale markt en support binnen het eigen land ontzettend belangrijk.  Wij zijn dan ook trots dat we Martin Langedijk, verantwoordelijk voor Rsult Ierland, aan ons hebben kunnen binden. Martin zal aan de basis staan voor het faciliteren van verdere groei binnen Ierland. Hij is zeker geen onbekende voor Rsult, aangezien hij tot voor kort werkte bij een partner van Rsult. 

“Wij kennen Martin al meer dan 8 jaar en we weten wie we in huis hebben gehaald. Het profiel en de persoonlijkheid van Martin passen precies bij de dienstverlening vanuit Rsult. Martin heeft ervaring met het bouwen van een onderneming in Ierland. Daarnaast heeft hij een Nederlandse achtergrond, woont hij al meer dan 15 jaar in Ierland, en heeft hij veel kennis op het gebied van het efficiënter inregelen van financiële processen in de cloud. Dat past natuurlijk perfect bij de dienstverlening van Rsult. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Martin lokale accountants en ondernemers verder kan helpen bij het efficiënter inrichten van hun financiële processen”, aldus Schrijvers.

Over Rsult

De Nederlandse standplaats van Rsult is Waalre/Eindhoven. Rsult telt inmiddels 20 medewerkers en adviseert accountantskantoren, advocaten- en notariskantoren en MKB(+)-ondernemingen over procesoptimalisatie met behulp van IT. Kantoren schakelen Rsult in voor advies over ‒ en concrete begeleiding bij ‒ ERP vraagstukken, online boekhoud-, scan & herken-, en managementrapportage-applicaties.