Rsult wint award

By Lonneke van Bakel

Rsult wint award

Rsult heeft namens securitypartner Guardian360 een award voor Best Vertical Market Approach ontvangen. Deze award ontving Rsult ter erkenning voor de werkzaamheden op het gebied van Informatiebeveiliging voor MKB Nederland. 

De award werd op 21 februari jongstleden uitgereikt tijdens de eerste Guardian360 Partner Channel Awards. Zo’n honderd businesspartners kwamen voor de uitreiking bijeen in de Sky Lounge van Van der Valk in Utrecht. Hieronder een korte impressievideo van deze avond.

Andere awards gingen naar Claranet (Best Marketing Program), Internax (Best Specialized Sales Partner) en Vanessen ICT (Best Upcoming Partner).

Rsult en Guardian360 werken sinds 2016 samen. Waar Rsult IT-omgevingen optimaliseert bij accountantskantoren, zetten zij de tool van Guardian360 in om zowel de informatiebeveiliging van die kantoren als die van de klanten te monitoren.

Over Rsult

Rsult adviseert accountantskantoren, advocaten- en notariskantoren en MKB-bedrijven over procesoptimalisatie met behulp van IT. Kantoren schakelen Rsult-IT in voor advies over ‒ en concrete begeleiding bij ‒ het koppelen van onder meer boekhoud-, scan & herken-, en managementrapportage-applicaties en informatiebeveiligingsvraagstukken.