Rsult-IT treedt toe tot het NetSuite Alliance Partner Programma

Rsult-netsuite-alliance

WAALRE – Rsult-IT sluit zich aan bij het NetSuite Alliance Programma van Oracle NetSuite, de marktleider in cloudsoftware voor finance, Enterprise Resource Planning (ERP), HR en omnichannel-commerce. Door deze samenwerking kan Rsult-IT haar klanten uit verschillende sectoren een grotere schaalbaarheid bieden en snelgroeiende, (internationale) ondernemingen van passende en flexibele IT-oplossingen voorzien.

Optimalisatie van financiële processen in het MKB

Het speerpunt van Rsult-IT is het optimaliseren van financiële processen in het MKB. “Onze klanten zitten in verschillende groeistadia. De snelgroeiende ondernemingen hebben meer nodig dan wat Nederlandse producten te bieden hebben. De schaalbaarheid van Oracle NetSuite sluit hier goed bij aan”, aldus John Schrijvers, algemeen directeur van Rsult-IT. “Daarom zijn we blij dat we Oracle NetSuite aan ons portfolio kunnen toevoegen.”

Oracle NetSuite faciliteert innovatie en nieuwe businessmodellen

Een ander voordeel volgens Schrijvers, is dat Oracle NetSuite native cloud-oplossingen bouwt, waar andere aanbieders voor de bovenkant van de markt vaak alleen hosted oplossingen bieden. “Onze klanten die met Oracle NetSuite gaan werken hoeven zich dus niet langer bezig te houden met verschillende softwareversies en updates. De flexibiliteit, wendbaarheid en eenvoud van Oracle NetSuite maakt voor hen de weg voor groei en innovatie vrij.” Schrijvers ziet zelfs mogelijkheden om nieuwe businessmodellen te ontwikkelen op basis van het Oracle NetSuite-platform. “Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van verschillende Point of Sales systemen of webshops aan de Oracle NetSuite-omgeving en/of het bouwen van nieuwe applicaties.”

De unieke benadering van Rsult-IT

“Bij het selecteren van onze partners, staat kwaliteit uiteraard op nummer één”, zegt Michiel Ramakers, Sales Director Benelux van NetSuite. “Rsult-IT heeft door hun expertise op het gebied van finance een unieke benadering van de markt. Daarnaast ontwikkelen ze hun eigen software zoals www.databrydge.nl en www.dataswitcher.nl. Hierdoor verwacht ik dat zij ons niet alleen gaan helpen bij het vergroten van onze afzetmarkt, maar wellicht in de toekomst ook bij het verrijken van het Oracle NetSuite-systeem. We zijn dan ook erg blij dat we Rsult-IT mogen verwelkomen als Alliance Partner.”

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.