Partnership met EMAsphere

By Lonneke van Bakel

Partnership met EMAsphere

Rsult slaat de handen ineen met EMAsphere. Met deze samenwerking bieden we ondernemers overzichtelijke dashboards met stuurinformatie. Hierdoor wordt anticiperen en managen makkelijker en is er meer ruimte voor groei.

EMAsphere

EMAsphere is een all-in-one managementrapportage en data analytics oplossing die gegevens uit verschillende softwaresystemen samenbrengt. Deze informatie wordt gecombineerd tot overzichtelijke managementinformatie, weergegeven op een online dashboard.

Samen met EMAsphere tackelen we het geworstel met tijdrovende Excel-spreadsheets en incomplete dashboards. Rsult verkoopt, implementeert en richt EMAsphere in voor ondernemers. Zo hoeven zij zich zelf geen zorgen te maken over het verzamelen van de juiste gegevens en hoe deze het eenvoudigst is weer te geven. Zo houden ondernemers meer tijd over én kunnen zij beter anticiperen en beslissen op basis van hun representatieve data.

Wil je weten wat Rsult en EMAsphere voor jouw onderneming kunnen betekenen? Stel hieronder je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Mijn gegevens