Retail

"Rsult heeft specifieke branchekennis, wat mij hielp om een betere keuze te maken."

We werken altijd samen met onze klanten

Als retail ondernemer is up-to-date managementinformatie van essentieel belang. Om van alle transacties een duidelijk overzicht te creëren zijn veel handmatige handelingen nodig: boekhouding, voorraadbeheer en kassatransacties moeten regelmatig worden bijgewerkt. Niet efficiënt en bovendien foutgevoelig.

%
van de retail omzet komt uit non-food
banen in retail verdwijnen door IT en concurrentie
fysieke retailers in Nederland

Meer aandacht

Combineren van nuttige data

Om alle processen binnen uw onderneming in goede banen te leiden, zijn verschillende softwaresystemen essentieel. Zoals een kassasysteem, een voorraadbeheersysteem en een boekhoudpakket. Om van alle transacties uiteindelijk een overzicht te maken zijn veel handmatige handelingen nodig. Rsult zorgt voor automatische verwerking van data uit uw retailonderneming in verschillende financiële applicaties. Dit scheelt tijdrovende handelingen en voorkomt fouten.

Daarnaast kan Rsult ook uitgebreide analyses maken door het combineren van financiële data met verkoopgegevens. Al met al levert de koppeling je een compleet beeld van actuele cijfers in 1 overzicht, zonder complexe handelingen. Met een paar drukken op de knop levert dit meer inzicht en minder kosten op. Met dank aan overzichtelijke omzetrapportages heeft u meer aandacht voor uw klanten.

schoenenwinkel met leren herenschoenen

Automatisch boekhouden

  • Wij automatiseren het doorboeken van uw dagelijkse omzetgegevens vanuit de kassa richting uw boekhouding. Geen manuele verwerkingen meer!

Managementrapportages

  • Rsult creëert overzichtelijke, online managementrapportages met gedetailleerde informatie zodat u uw onderneming beter kunt sturen. Overzichtelijke data, any place, any time.

Online boekhouden

  • Uw boekhouding is het financiële hart van uw kantoor. Rsult richt uw (nieuwe) online boekhouding perfect in. Zo bent u altijd voorzien van de meest recente updates.

Koppelingen

  • Heeft u naast uw retail onderneming ook een webshop? Wij koppelen alle gegevens zodat u geen manuele handeling meer hoeft te verrichten en altijd een actueel overzicht heeft.

Training

  • Onze ervaren consultants nemen u bij de hand na de implementatie van diverse software apps. Zo kunt u een vliegende start maken en optimaal gebruik maken van uw investering.

Slim debiteurenbeheer

  • Wij automatiseren uw debiteurenbeheer met slimme cloud software. Snellere betalingen, meer overzicht en ruimte voor persoonlijk contact. Geheel pakket onafhankelijk.

WVDB Adviseurs Accountants

“De case waar wij onze medewerkers aan hebben blootgesteld, heeft een behoorlijke impact gehad.”

Bart Wijlaars, Witlox van den Boomen

Lees meer over deze case

Brownies & Downies

“Door Rsult hebben we real time inzicht hoe de zaken ervoor staan. Dat is voor ons pure winst.”

Thijs Swinkels, Brownies & DownieS

Lees meer over deze case

Auto Maas Tankstations

“Door Rsult hebben we geen enkele zorg meer over het verwerken van administratieve stukken.”

Roel Maas, Auto Maas Tankstations

Lees meer over deze case

SecureLogin

“Rsult maakt met Guardian360 iedere dag eventuele kwetsbaarheden inzichtelijk. Hiermee zijn onze gebruikers gegarandeerd van een serieus ‘deurbeleid'”.

Mark Baaijens, SecureLogin

Lees meer over deze case

MSB De Medici

“Rsult komt gemaakte afspraken na.”

Michael van Dusseldorp, MSB de Medici

Lees meer over deze case

Unique Paddenstoelen

“Rsult heeft ons administratieve en financiële proces volledig geautomatiseerd. Hiermee is de papieren rompslomp, ook onderweg, verleden tijd. Ik heb weer tijd om bezig te zijn met mijn vak.”

Harm van Rooij, Unique Paddenstoelen

Lees meer over deze case

SpaSereen

“Rsult gaf ons inzicht in onze bedrijfsvoering. Zo zijn we in staat om onze gastvrijheid naar een ongekend hoog niveau te tillen.”

Timo, SpaSereen

Lees meer over deze case

Wortell

“Rsult beschikt over de juiste kennis van projectregistratie in combinatie met boekhoudpakketten.”

Maarten van Noort, Wortell

Lees meer over deze case

Bent u geïnteresseerd?

We komen graag met u in contact. Laat uw gegevens achter en wij komen er bij u op terug!