SuiteLinq

Over SuiteLinq

SuiteLinq is een koppelingsplatform, waar alle softwarekoppelingen met NetSuite in eén interface samen komen.

Veel NetSuite gebruikers hebben namelijk last van data silo's in hun organisatie: data op verschillende, afgezonderde plekken in uw organisatie. Dit resulteert in een inconsistente verwerking van data. Daarom is het koppelen van deze data een goede oplossing. Om te voorkomen dat iedere applicatie afzonderlijk gekoppeld moet worden, is SuiteLinq ontwikkeld.

Omdat SuiteLinq zorgt dat al uw software-applicaties op uniforme wijze gekoppeld worden in een platform, bent u minder tijd en kosten kwijt aan het leggen en beheren van de koppelingen.
Daarnaast kunt u meerdere applicaties onderling verbinden.

normal

Voordelen

Ten opzichte van het zelf (laten) realiseren van directe koppelingen van verschillende softwarepakketten, biedt een keuze voor een koppelingsplatform u een aantal grote voordelen. De grootste voordelen zijn:

  • Alle koppelingen beheren in één overzichtelijke interface
  • Integrated data in uw organisatie betekent verhoging van de informatiemogelijkheden
  • Data integreren in plaats van (dubbel) invoeren betekent tijd besparen
  • Volledige foutafhandeling is inzichtelijk in het SuiteLinq portaal
  • Altijd werken met de laatste versie met door ons beheerde cloud platform
  • Uw eigen software behouden
  • Geen verregaande technische kennis nodig

SuiteLinq is dus speciaal ontwikkeld om al uw software te kunnen koppelen met NetSuite. Er zijn diverse standaard koppelingen beschikbaar, maar ook eigen integraties zijn mogelijk.

Denk aan koppelingen met de KvK, E-commerce websites of een connectie om uw salarisadministratie te koppelen zodat er maandelijks een loonjournaalpost wordt ingelezen in NetSuite. 

 

Klantspecifieke mogelijkheden

Voor SuiteLinq worden continu diverse standaard integraties ontwikkeld. Heeft u andere wensen? Geen enkel probleem. SuiteLinq kan vrijwel iedere koppeling op maat maken of bestaande koppelingen naar wens aanpassen. De volgende technieken worden onder andere gebruikt voor de koppelingen:

OData, HTTP, IDOC, LDAP, SOA, REST, SFTP, XML, Flat text file, CSV file.

Geïnteresseerd?

We komen graag met u in contact. Laat uw gegevens achter en wij komen er bij u op terug!