Payt

Over Payt

Met Payt wordt uw debiteurenbeheer geautomatiseerd met slimme cloud software. Snellere betalingen, meer overzicht en ruimte voor persoonlijk contact. Daarnaast biedt Payt financiering aan voor uw facturen. Ruim 10.000 organisaties & 150+ accountantskantoren vertrouwen dagelijks op Payt.

Onze samenwerking

Samen met Payt automatiseren we het debiteurenproces van diverse ondernemingen en organisaties. Rsult zorgt voor de naadloze integratie met bijvoorbeeld uw boekhoudsoftware, zodat facturen direct vanuit uw boekhouding worden verzonden. Door het structureren van dit proces blijft er meer tijd over voor bijvoorbeeld persoonlijk contact én u krijgt eerder betaald.

Debiteurenbeheer

  • Payt faciliteert een gestructureerd debiteurenproces zonder zorgen, met behoudt van persoonlijk contact.

Financiering

  • Worden uw groeiplannen bemoeilijkt door een beperkte tijdelijke financiële ruimte? Payt regelt het!

Integraties

  • Integratie met alle grote ERP-systemen. Cloud en on-premise facturatie- en/of boekhoudsoftware.

Meer tijd voor klanten

  • Payt herinnert uw klanten geautomatiseerd aan openstaande facturen, zodat u zich kunt focussen op belangrijkere zaken. Beter voor u en beter voor de klantrelatie!

Volledig automatisch

  • Payt automatiseert het debiteurenproces van uw organisatie en u behoudt de volledige controle. Een herinneringstraject tussentijds pauzeren of stopzetten? Met één klik is het geregeld.

Krijg sneller betaald

  • Communicatie en continuïteit zijn essentieel voor beter betaalgedrag. Payt brengt structuur in uw debiteurenbeheer en faciliteert de dialoog met uw klanten.

Geïnteresseerd?

We komen graag met u in contact. Laat uw gegevens achter en wij komen er bij u op terug!