Oracle Netsuite

Implementatie op maat

Als NetSuite Alliance Partner helpt Rsult uw onderneming door het implementeren en integreren van NetSuite (cloud) software. We denken niet alleen mee over NetSuite, maar sparren en adviseren u eveneens over allerlei organisatorische- en strategische zaken. Zo ontstaat een volledig advies en daarmee een succesvolle implementatie.

Over NetSuite

Oracle NetSuite stelt bedrijven in staat om groei te realiseren, kosten te beheren en processen te stroomlijnen. En dat met één enkele applicatie met een volledig overzicht en inzicht in de gehele onderneming. Er is geen apart ERP, CRM of e-commerce systeem meer nodig.

Als Netsuite Alliance Partner biedt Rsult een grote schaalbaarheid in combinatie met flexibele IT-oplossing aan al zijn klanten: van start-up tot multinational. De ERP-software is namelijk volledig aan te passen aan de eigen bedrijfsprocessen én aan de groei van uw onderneming.

NetSuite_ERP-1024x576-2

ERP

  • NetSuite Enterprise Resource Planning (ERP) biedt een moderne, op maat gemaakte oplossing voor al uw financiële bedrijfsprocessen en belangrijke back-office activiteiten in de cloud.

NetSuite OneWorld

  • NetSuite OneWorld is een geïntegreerd en universeel platform dat naadloos valuta's, fiscale regels en rapportagevereisten binnen multinationale en multi-subsidiaire organisaties verwerkt.

NetSuite CRM+

  • Met NetSuite CRM+ beheert u de gehele klantlevenscyclus, van marketing en opportuniteit management, tot het beheer van orders, upselling, cross-selling, vervolgorders en klantenservice.

Professional Services Automation
(PSA)

  • NetSuite SRP biedt een compleet web-based PSA inclusief resource management, project accounting, tijdschema en kosten management. Dit alles volledig geïntegreerd met NetSuite's SaaS accounting, CRM en e-commerce.

Open Air

  • OpenAir ondersteunt uw gehele serviceorganisatie met real-time zichtbaarheid en altijd en overal toegang tot de tools en informatie die u nodig heeft. Verlaag de niet-betaalbare bench time, verbeter het projectmanagement, automatiseer uw facturatieproces en optimaliseer de omzet en de winstgevendheid.

Omnichannel Commerce
(SuiteCommerce)

  • SuiteCommerce biedt een commercieel platform waarmee bedrijven aantrekkelijke en persoonlijke winkelervaringen kunnen faciliteren op alle kanalen. Met SuiteCommerce verbindt u e-commerce en POS met uw backoffice systemen om uw klanten de ervaring te kunnen bieden die zij van u verwachten.

Geïnteresseerd?

We komen graag met u in contact. Laat uw gegevens achter en wij komen er bij u op terug!