Legalsense

Over Legalsense

Legalsense is online praktijkmanagement software voor de juridische professional. Legalsense vereenvoudigt het administratieve proces en zorgt ervoor dat u kunt focussen op uw belangrijkste prioriteit: de cliënt.

Onze samenwerking

Bij ingebruikneming van Legalsense zorgt Rsult dat u snel en duidelijk aan de slag kunt. We converteren uw huidige gegevens zodat ze werken in Legalsense en richten uw financiële proces in. Daarnaast creëren wij de mogelijkheid tot het opstellen van managementrapportages in overzichtelijke dashboards. Zo gaat u makkelijker werken en ontstaat er tevens meer inzicht.

Legalsense

Bespaar tijd door eenvoud

  • Logisch denken én doen staan bij Legalsense aan de basis, waardoor iedere juridische professional intuïtief aan de slag kan. Zonder training. Bespaar tijd en geld door het versimpelen van uw werkprocessen.

Effectief tijdschrijven

  • Maak tijdsregistratie eenvoudig en plezierig. Waar u zich ook bevindt, met Legalsense registreert u snel uw verrichtingen. Of er nu gewerkt wordt op uurbasis, fixed-fee of budget, met accuraat tijdschrijven weet u exact wat iedere zaak kost.

Weet wat er speelt

  • Op kantoor met enkele klikken een dossier inzien, op weg naar een afspraak declaraties bekijken, thuis in een oogopslag cruciale informatie opvragen of voor een vergadering een omzetrapport uitdraaien. Met Legalsense komt u snel tot de kern van de zaak.

Creëer uw ideale wereld

  • Werken zoals u dat wilt. Digitaal en online dossierbeheer, administratie, boekhouding en CRM. Legalsense biedt een alternatief op de alles-in-één aanbieder: gecombineerd werken in een totaaloplossing van marktleiders.

Geïnteresseerd?

We komen graag met u in contact. Laat uw gegevens achter en wij komen er bij u op terug!