Guardian360

Over Guardian360

Guardian360 bestaat uit een cloud security platform met daarin een grote hoeveelheid scanners en probes, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging.

Onze samenwerking

Rsult en Guardian360 hebben al jarenlang een intensieve samenwerking op het gebied van informatiebeveiling. Rsult heeft de Platinum status als partner bij Guardian360 en denkt mee in branche specifieke verticale invullingen van dit partner model.

Hacker alert

  • De Guardian360 Canary Hacker Alert merkt direct op als iemand een netwerkscan uitvoert of uw onderneming op een andere manier wordt gehackt. Meldingen worden direct naar het Guardian360 Security Operations Center gestuurd en zichtbaar gemaakt in het Guardian360 dashboard, voorzien van relevante informatie over de indringer zoals: ip-adres, poort, ingevoerde gegevens en het gebruikte protocol.

Continous scanning

  • Informatiebeveiliging is een doorlopend proces. Hackers bedenken steeds nieuwe manieren om systemen binnen te dringen, per maand worden er tientallen nieuwe kwetsbaarheden in systemen ontdekt. Dat betekent dat een netwerk, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is. Deze kwetsbaarheden worden weergegeven in een dashboard, zodat u hier proactief op kunt reageren.

Pentest abonnement

  • Het Guardian360 pentest abonnement geeft invulling aan de wens om periodiek testen uit te laten voeren door een ethisch hacker, terwijl er ook een continu proces is ingericht om kwetsbaarheden, fouten en zwakke wachtwoorden op te sporen. Hierdoor krijgt een organisatie een momentopname, maar kunnen zij daarna ook testen of bepaalde maatregelen werken om kwetsbaarheden te verhelpen.

Phishing as a Service

  • Guardian360 biedt met haar Phishing as a Service een phishingdienst voor organisaties die zelf geen phishing software programma willen ontwikkelen en snel aan de slag willen gaan met het creëren van bewustwording op dit onderwerp. Wanneer ontvangers zich bewust zijn van bepaalde kenmerken zullen zij minder snel in een phisingpoging trappen.

Webapplicatie beveiliging

  • De webapplicatie scanner van Guardian360 neemt de gehele webapplicatie beveiliging onder de loep. Zo wordt er o.a. gescand naar injectiemogelijkheden en kwetsbaarheden, algemene security configuratiefouten en het aanroepen van data zonder authenticatie. Elke webapplicatie is optimaal beveiligd dankzij de veelzijdigheid van de Guardian360 scanners.

Compliance module

  • De compliancy module koppelt automatisch gevonden issues aan hoofdstukken van belangrijke normen en richtlijnen op het gebied van informatiebeveiliging. Hierdoor kunt u in een eenvoudig overzicht zien van welke normen of richtlijnen afgeweken wordt. Dit kan ondersteuning bieden bij het voorbereiden op een (netwerk)audit. Er o.a. wordt gekoppeld met de volgende normen: ISO 27001 ISO 27017:2015 NEN7510

Geïnteresseerd?

We komen graag met u in contact. Laat uw gegevens achter en wij komen er bij u op terug!