Fiscount

Fiscount ICT-Service

Fiscount is al jaren kennis- en adviespartner voor de accountancybranche. Fiscount heeft in samenwerking met Rsult de basis gelegd voor Fiscount-ICT Service: een totaalpakket aan ICT-diensten voor accountants- en administratiekantoren en hun cliënten. Fiscount ICT Service biedt consultancy, conversies, trainingen, integraties en koppelingen aan voor accountants- en administratiekantoren.

Onze samenwerking

Leden van Fiscount gaven aan dat zij graag bij een bekende partij aankloppen met IT-vraagstukken van henzelf. Hun cliënten daarentegen kloppen weer bij hun accountant aan. Door deze unieke samenwerking worden dus zowel accountants als hun cliënten (ondernemers) geholpen met hun vragen.

ICTorganisatie-hoofdgebied

Advies & Consultancy

  • Fiscount biedt onafhankelijk ICT-advies met veel kennis van het applicatielandschap in de accountancybranche. We sparren met u, of met uw cliënten.

ICT-strategie

  • Fiscount ICT-Service biedt ondersteuning bij optimalisatie van applicaties, optimalisatie van processen en systemen, het uitwerken van een ICT-strategie passend bij uw zaak.

Beveiliging

  • We helpen bij het opzetten en beheren van uw eigen, juiste informatiebeveiligingsbeleid. Door een analyse, trainingen en implemenatie ondersteunen we bij in- en uitvoering AVG.

Integraties & conversies

  • We koppelen uw losse applicaties aan elkaar, zodat manuele handelingen overbodig worden. Daarnaast is er een conversietool beschikbaar voor het overstappen naar een nieuw boekhoudpakket.

Geïnteresseerd?

We komen graag met u in contact. Laat uw gegevens achter en wij komen er bij u op terug!