Exact

Over

Exact levert cloud business software voor ondernemers en accountants. Met Exact Online zijn boekhouding, CRM en specifieke brancheoplossingen geïntegreerd in één online pakket. Exact is marktleider in Nederland op het gebied voor online ERP software in de cloud.

De samenwerking

Rsult is implementatiepartner van Exact Online. Stapt u over op boekhouden of een van de branche specifieke oplossingen van Exact Online? Wij verzorgen de inrichting en implementatie van uw nieuwe boekhoud- en of ERP pakket. Daarnaast kijken we vanuit een breder perspectief en optimaliseren wij uw proces middels scan- en herken software, expense management en/of andere purchase to pay en rapportage oplossingen. U heeft in ieder geval vanuit Rsult één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Real time, zonder handen

  • De boekhoudrobot neemt je administratieve werk uit handen en leert van jouw eerder gemaakte keuzes. No hands accounting noemen we dat. Besteed zo minder tijd aan je boekhouding en neem op elk moment de slimste beslissing.

Verbind al je software

  • Exact Online is een compleet boekhoudprogramma met bankieren, factureren en relatiebeheer. Voor al het andere zijn er integraties met 220+ zakelijke softwareprogramma’s. Koppelmogelijkheden genoeg dus!

Accountancy

  • Exact Online werkt vaak samen in combinatie met de accountant. Zo werken jullie samen aan de boekhouding en is deze altijd up to date.

Automatiseer met bankkoppelingen

  • Laat transacties, betalings- en incassobestanden automatisch uitwisselen tussen je bank en Exact Online. Vervolgens kan de 'no hands accounting' technologie ze automatisch verwerken. Dat scheelt fouten en een hoop tijd!

Facturen en herinneringen sturen

  • Factureer ook via je smartphone of tablet. De administratieve verwerking gaat automatisch. Stuur je een elektronische factuur in UBL-formaat? Dan komt die direct in de administratie van je klant terecht.

Mobiele app

  • Met de mobiele app scan je bonnen en facturen die automatisch in je administratie worden klaargezet. Je kunt er praktisch je hele business mee runnen - waar je ook bent, op elk device.

Geïnteresseerd?

We komen graag met u in contact. Laat uw gegevens achter en wij komen er bij u op terug!