Dataswitcher

Over

Dataswitcher verzorgt volledige, snelle conversies van online applicaties.

Onze samenwerking

Wilt u overstappen naar een nieuw boekhoudpakket? Rsult zorgt in samenwerking met Dataswitcher voor een snelle conversie. U logt eenvoudig in bij uw huidige boekhoudpakket en laad al uw stamgegevens in de conversietool. Ook financiële gegevens kunnen worden meegenomen. De tool doet de rest! Ook documentlinken of brondocumenten vanuit Basecone kunnen worden ingeladen. Heeft u meerdere administraties? Geen probleem!

Deze tool werkt met vrijwel alle online boekhoudpakketten.

dataswitcher-in-actie-2

Splitsing in dagboeken

  • Financiële data wordt geconverteerd in het inkoop-, verkoop- en conversiedagboek. Ook kan het conversiedagboek worden gesplitst in aparte dagboeken voor bijvoorbeeld bank of kas.

Multi-conversies

  • De conversietool is in staat om meerdere administraties om te zetten naar nieuwe software.

Inclusief instellingen

  • Naast financiële mutaties worden ok de algemene administratie-instellingen overgezet. Daarnaast is er de mogelijkheid om gegevens aan te vullen in de applicatie.

Basis blijft gelijk

  • De rapportagestructuur van uw bestaande administratie vormt de basis voor de indeling van uw nieuwe boekhoudsoftware.

Omnummering mogelijk

  • Bestaande rekenschema's nummeren wij in onze conversies om naar het nieuwe rekenschema. Dit maakt standaardisatie mogelijk.

Afletteren niet nodig

  • De volledige debiteuren- en crediteurenhistorie wordt overgezet naar de nieuwe omgeving. Na de conversie hoeft u niet meer af te letteren.

100% in de cloud

  • Voor het gebruik van de tool is geen installatie van software nodig, het werkt namelijk 100% in de cloud. De conversie draait op de achtergrond, waardoor u kunt doorgaan met uw werkzaamheden.

Conversie van stambestanden

  • Tijdens de overzetting worden stambestanden volledig geconverteerd.

Geïnteresseerd?

We komen graag met u in contact. Laat uw gegevens achter en wij komen er bij u op terug!