Ondernemers

Wat we doen voor ondernemers

We besparen je tijd

Een onderneming runnen brengt veel administratieve processen met zich mee. Rsult vereenvoudigt en optimaliseert deze processen, door het koppelen van verschillende systemen. Zo wordt veel handmatig werk geautomatiseerd, met minder kans op handmatige fouten. Van uw boekhouding tot uw urenregistratie, alles is mogelijk.

We helpen je vooruit

Rsult helpt bij het in gebruik nemen van diverse systemen van uw organisatie: van een nieuw kassasysteem, een compleet ERP-systeem tot een nieuw online boekhoudpakket. Onze consultants richten het in naar uw wensen en denken met u mee, zonder dat uw historische data hierbij verloren gaat.

We helpen managen

Door het koppelen van systemen en het juist inrichten daarvan, ontstaat veel data. Door het juist combineren en weergeven van deze data kunt u uw onderneming beter sturen en naar een hoger plan tillen. Rsult zorgt voor heldere, bruikbare managementinformatie door het inrichten van overzichtelijke dashboards.

We adviseren

Bij Rsult kunt u terecht voor vraagstukken omtrent IT, in de breedste zin van het woord. Als onafhankelijk IT adviseur of voor vraagstukken omtrent security. Onze experts hebben kennis van zaken en verzorgen een gedegen, onafhankelijk advies.

Rsult image lopende mensen wat we doen voor accountants

Wie helpt Rsult vooruit?

Rsult helpt ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van automatisering, boekhouding en informatiebeveiliging. Rsult is er voor ondernemers in verschillende branches. Iedere onderneming kent immers administratieve processen. In veel gevallen worden data uit deze processen onderbenut, doordat ze verdeeld zijn over verschillende tools en databases. Onze consultants laten u graag zien dat deze processen helemaal niet complex hoeven te zijn.

Door het optimaliseren en inrichten van uw IT aan ons over te laten, kunt u zich richten op het ondernemen zelf.

Hoe we werken

Onze consultants hebben ruime kennis op financieel en technologisch gebied. Hierdoor kunnen we een gedegen advies geven en een volledige consultancy verzorgen. Van koppelen en integreren, tot het migreren en inrichten van software. Maar ook voor het inzetten van business intelligence voor uw onderneming bent u bij Rsult aan het goede adres. Daarnaast bieden wij onafhankelijk advies. Zo kunt u eenvoudig aan de slag met uw nieuwe software en bespaart u uiteindelijk tijd en geld.

Zijn er vragen of problemen? Rsult kan u voorzien van support.

WVDB Adviseurs Accountants

“De case waar wij onze medewerkers aan hebben blootgesteld, heeft een behoorlijke impact gehad.”

Bart Wijlaars, Witlox van den Boomen

Read about this case

Brownies & Downies

“Door Rsult hebben we real time inzicht hoe de zaken ervoor staan. Dat is voor ons pure winst.”

Thijs Swinkels, Brownies & DownieS

Read about this case

Auto Maas Tankstations

“Door Rsult hebben we geen enkele zorg meer over het verwerken van administratieve stukken.”

Roel Maas, Auto Maas Tankstations

Read about this case

SecureLogin

“Rsult maakt met Guardian360 iedere dag eventuele kwetsbaarheden inzichtelijk. Hiermee zijn onze gebruikers gegarandeerd van een serieus ‘deurbeleid'”.

Mark Baaijens, SecureLogin

Read about this case

MSB De Medici

“Rsult komt gemaakte afspraken na.”

Michael van Dusseldorp, MSB de Medici

Read about this case

Bent u geïnteresseerd?

We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!