Kassasystemen

Meer tijd voor uw klant

Wat biedt een modern kassasysteem?

Een modern kassasysteem biedt veel mogelijkheden voor uw zaak of bedrijf. En een kassa die bij uw zaak en werkprocessen past en de processen zelfs gemakkelijker maakt, geeft natuurlijk een groot voordeel: zo kan het personeel daardoor sneller en gemakkelijker werken en ook nog eens een betere service bieden aan de klant. Daarbij wordt uw retail- of horecazaak met de juiste techniek ondersteund, bijvoorbeeld door het koppelen van de kassa met uw boekhoudsoftware.

Zo zijn de mogelijkheden van een modern kassasysteem groot aangezien u functionaliteiten heeft als:

 • Opnemen van de bestelling via mobiele devices als smartphones en tablets;
 • Direct aan tafel afrekenen via mobiele devices;
 • Voorraad bijhouden;
 • Klantenbestand bijhouden en zien wat de klanten bestellen;
 • Registratie van werktijden en prestaties;
 • Tafelschikking eenvoudig aanpassen;
 • Evenementen bijhouden en email-management;
 • Personeelsmanagement;

Dus met een modern systeem houden de werknemers meer tijd over voor de klant. En daardoor worden handmatige werkzaamheden die vaak herhaald moeten worden, juist vermeden.

En wat voegen wij toe?

Uw boekhouding, webshop of kassa koppelen met andere systemen!

Maar wij leveren niet alleen een kassasysteem! Wij kunnen namelijk ook de hele inrichting en implementatie voor onze rekening nemen. En we gaan nog een stapje verder. Want als ondernemer wilt u het zich zo eenvoudig mogelijk maken. U bent toch liever met uw zaak bezig dan met uw administratie. Daarom is het een goed idee om uw kassa aan andere software te koppelen. En hoe mooi zou het zijn als de data uit uw kassasysteem elke dag verwerkt wordt in uw bedrijfsadministratie en financiële systemen? Daarbij kunnen we ook zorgen dat de gegevens in één overzicht weergegeven worden in een management dashboard of rapportage.

Natuurlijk zijn de voordelen zijn duidelijk:

 • Dagelijks een bijgewerkte administratie;
 • Een sturing van uw bedrijf op basis van financiële feiten;
 • Goede voorraadbeheersing;
 • Snel inspelen op markt veranderingen.

Kortom, Rsult levert de totaaloplossing. En wij integreren uw systemen en leveren training en support.

Heeft u vragen over de mogelijkheden! Of wilt een demo van een door ons aanbevolen kassassysteem? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.

Weet u wat een modern kassasysteem voor kan betekenen?

Lees de whitepaper en behaal betere resultaten uit je zaak!

Een modern heeft altijd realtime inzicht in uw voorraad per filiaal.

Ons kassasysteem helpt u om een volledig overzicht over uw personeel, voorraad en service te houden. Probeer nu 14 dagen gratis.

SuiteLinq

SuiteLinq Over SuiteLinq SuiteLinq is een koppelingsplatform, waar alle softwarekoppelingen met NetSuite in eén interface samen komen. Veel NetSuite gebruikers hebben namelijk last van data silo’s in hun organisatie: data op verschillende, afgezonderde plekken in uw organisatie. Dit resulteert in een inconsistente verwerking van data. Daarom is het koppelen van…

Lees verder

Power BI versus Excel

Vaak worden nog Excel-sheets gebruikt voor het maken van overzichten, rapportages en analyses. Tegenwoordig zijn er veel makkelijkere en uitgebreidere tools beschikbaar, die ook nog een naadloos integreren met je applicaties en data analytics dus automatiseren. Zoals Power BI. Wij zetten de twee tegenover elkaar.

Lees verder

Rsult opent kantoor in Australië

Rsult opent een kantoor in Sydney Australië om ook daar accountantskantoren te helpen met hun software consultancy!

Lees verder

Twijfelt u over een nieuw kassasysteem?

Wij helpen u graag verder!