IT Finance Consultant

IT Finance Consultant

Rsult vacature

Wij zijn een jonge IT-dienstverlener met roots in de financiële wereld. Daarom snappen wij dat resultaat uit IT telt. We verbeteren de resultaten van bedrijven onder andere door data-analyse, procesoptimalisatie en cloud applicaties. Dit doen we op een verfrissende, energieke en pragmatische manier. Kortom, IT begint bij ons met het resultaat in gedachten! We kijken scherp naar de vragen waarmee klanten naar ons toe komen en we zoeken daar snel de juiste, effectieve oplossing bij. Daar kunnen we op dit moment extra handjes bij gebruiken. Misschien wel die van jou?

Wat ga je doen als Finance Consultant/IT-adviseur?

In de functie van IT Finance Consultant/IT-adviseur adviseer je klanten o.a. over de financiële processen binnen hun onderneming. Je helpt de klant aan betrouwbare informatie uit zijn digitale (online) softwareapplicaties. Je regisseert efficiëntere processen en je weet ze deskundig te implementeren. Dit levert betere stuurinformatie op voor je klant, waardoor je direct bijdraagt aan zijn zakelijke succes. Als adviseur ben je daarnaast ook breed betrokken bij de overige IT-gerelateerde vraagstukken die er spelen bij je klant.

Wij vragen:

  • een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur Accountancy)
  • enige jaren relevante werkervaring in de financiële sector
  • voldoende affiniteit met de implementatie van (online) boekhoudsoftware (bij voorkeur Twinfield/Exact/Basecone). Kennis van Ezora/Comandi/PowerBI is een pré
  • een goed cijfermatig inzicht, accuratesse en uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
  • expertise op het gebied van Microsoft Office-pakketten

Rsult biedt jou:

Wij bieden jou een informele, professionele werkomgeving binnen een enthousiast, internationaal team, waarin je jezelf ook volledig kunt ontwikkelen richting een adviserende positie (IT Finance Consultant). Of dit voor jou is weggelegd, hangt af van je inzet, capaciteiten en hoe je samenwerkt met de andere teamleden. Als je komt werken bij Rsult, maak je deel uit van een team van (20) professionals in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de geboden functie.

Wil je eens praten over je carrièremogelijkheden binnen onze organisatie? Neem dan contact op met John Schrijvers, directeur, tel. 088-221 5888. We brengen je, als je dit op prijs stelt, ook in contact met een toekomstige directe collega.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie kunnen we niet waarderen.

Heb je interesse in deze vacature?

Reageer meteen met onderstaand formulier.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Upload je bestanden hier (CV, foto)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.