Informatiebeveiliging

"Door samenwerking met Rsult zijn we eindelijk AVG compliant"

Beveiliging van bedrijfsdata

De interneteconomie biedt naast voordelen ook veel risico's. Cybercrime is big business. Informatiebeveiliging is dan ook een bedrijfskundige uitdaging. Wat zijn uw risico's en hoe beperkt u deze? Rsult helpt u met het op orde brengen van uw informatiebeveiliging.

%
van álle ondernemingen in NL werd afgelopen jaar gehackt
%
van alle .NL websites heeft geen SSL certificaat
%
van de Nederlandse werknemers klikt op een fishing e-mail

Bent u voorbereid?

Security op alle fronten

Vanuit diverse branches is er steeds meer vraag naar inzicht en advies omtrent informatiebeveiliging. Rsult Security helpt u met vraagstukken op het gebied van privacy en informatiebeveiling. Samen met u kijken we naar de noodzakelijke maatregelen voor uw organisatie. En of alles conform de AVG-wetgeving gaat.

We leveren een breed scala aan diensten met betrekking tot informatiebeveiliging. Deze diensten zijn onlosmakelijk verbonden met elk van de 4 stappen in het informatiebeveiligingsprogramma: inventarisatie, productie, implementatie en kwaliteitscontrole. Door dit stappenplan te doorlopen, dekt u alle relevante onderwerpen af. Zo worden bedrijfsrisico's geïdentificeerd, medewerkers en ICT omgeving beschermd en mogelijke incidenten tijdig gedetecteerd.

Data center dat is beveiligd voor IT security en informatiebeveiliging. Rsult

Informatiebeveiliging in 4 stappen

Inventarisatie

Rsult gaat samen met u om tafel zitten. Waar zitten de knelpunten? Vervolgens stelt Rsult samen met u een uitgebreide data- en risicoanalyse op.

Implementatie

Rsult zorgt voor een gedegen implementatie van noodzakelijke acties. We werken met u en uw medewerkers samen en begeleiden ze waar nodig.

Productie

Na communiceren van deze analyse, produceren we de juiste documenten en voeren we de nodige technische en organisatorische aanpassingen door.

Kwaliteitscontrole

Jaarlijks voert Rsult een kwaliteitscontrole uit: zijn alle bedrijfsprocessen nog steeds AVG-compliant? We passen aan waar nodig.

Rsult - IT security

Vulnerability scanning

  • Rsult ontzorgt uw onderneming in het dagelijks, wekelijks of maandelijks monitoren van uw IT infrastructuur op vulnerabilities. Zo blijft u in control en kunt u op tijd reageren op bedreigingen.

Penetratietesten

  • Wilt u eenmalig uw externe infrastructuur testen op mogelijke kwetsbaarheden? Een penetratietest biedt dan uitkomst. Rsult voert deze graag voor u uit.

Functionaris gegevensbescherming

  • Bent u op zoek naar een functionaris gegevensbescherming? Rsult doet dit "as a service", voor een vast bedrag per maand.

AVG advies

  • Bent u al AVG compliant? Samen met onze experts kunt u op een praktische manier invulling geven aan deze wetgeving, vanuit bedrijfskundig perspectief.

Training

  • Onze ervaren consultants kunnen uw onderneming op een praktische manier begeleiden. We verzorgen zowel AVG- als awareness trainingen, incompany of op basis van inschrijving.

Projectmanagement

  • Onze projectmanagers kunnen in een onafhankelijke rol uw security / AVG project begeleiden en laten slagen. Dit alles met een professionele, maar toch pragmatische aanpak.

Hoe goed is uw website beveiligd?

Doe gratis de online quick scan en krijgt direct inzicht in de veiligheidsrisico's van uw website.

WVDB Adviseurs Accountants

“De case waar wij onze medewerkers aan hebben blootgesteld, heeft een behoorlijke impact gehad.”

Bart Wijlaars, Witlox van den Boomen

Lees meer over deze case

SecureLogin

“Rsult maakt met Guardian360 iedere dag eventuele kwetsbaarheden inzichtelijk. Hiermee zijn onze gebruikers gegarandeerd van een serieus ‘deurbeleid'”.

Mark Baaijens, SecureLogin

Lees meer over deze case

Bent u geïnteresseerd?

We komen graag met u in contact. Laat uw gegevens achter en wij komen er bij u op terug!