Informatiebeveiliging

Beveiliging van bedrijfsdata

Hoewel de internet economie veel voordelen biedt, brengt het ook veel risico's met zich meer. Want Cybercrime is big business. Niet alleen is informatiebeveiliging een noodzaak maar ook een belangrijke, bedrijfskundige uitdaging. Want wat zijn uw risico's en hoe beperkt u deze? Rsult kan u echter helpen met het op orde brengen van uw informatiebeveiliging.

Security op alle fronten

Vanuit diverse branches is er steeds meer vraag naar inzicht en advies omtrent informatiebeveiliging. Rsult kan u zowel helpen met vraagstukken op het gebied van privacy als informatiebeveiling. Ten eerste kijken we samen met u naar de noodzakelijke maatregelen voor uw organisatie. Daarna stellen we vast of alles conform de AVG-wetgeving gaat.

Zo leveren wij een breed scala aan diensten met betrekking tot informatiebeveiliging. Bovendien zijn deze diensten onlosmakelijk verbonden met elk van de 4 stappen in het informatiebeveiligingsprogramma.

Informatiebeveiliging in 4 stappen

 • 1

  Inventarisatie

  Rsult gaat samen met u om tafel zitten. Waar zitten de knelpunten? We stellen samen met u een uitgebreide data- en risicoanalyse op.

 • 2

  Plan van aanpak

  Rsult zorgt ook voor een duidelijk plan van aanpak met noodzakelijke acties. 

 • 3

  Implementatie

  Rsult zorgt samen met u en uw medewerkers voor een gedegen implementatie en we voeren de nodige technische en organisatorische aanpassingen door. 

 • 4

  Kwaliteitscontrole

  Bovendien voert Rsult jaarlijks een kwaliteitscontrole uit of alle bedrijfsprocessen nog steeds AVG-compliant zijn. En we passen aan waar het nodig is.

Hoe goed is uw website beveiligd?

Doe gratis de online quick scan en krijg direct inzicht in de veiligheidsrisico's van uw website.

Meer informatie over AVG?

Onze collega's bloggen erop los!

Doordat we dit stappenplan te doorlopen, worden alle relevante onderwerpen afgedekt. Zo worden niet alleen bedrijfsrisico's geïdentificeerd en medewerkers en de ICT omgeving beschermd, bovendien worden ook mogelijke incidenten tijdig gedetecteerd.

Hoe goed is uw website beveiligd?

Weliswaar denken veel bedrijven voldoende beschermd te zijn! Helaas is dat niet altijd het geval.
Bent u benieuwd hoe veilig uw website is?

Doe dan gratis de online quick scan en krijg direct inzicht in de veiligheidsrisico's van uw website.

Header wat we doen voor accountants Rsult

Wat is nou een FG?

De Functionaris Gegevensbescherming (FG) is een rol die voortvloeit uit de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wet beschrijft de verplichtingen van Europese bedrijven, organisaties en verenigingen betreffende het verwerken en beveiligen van persoonsgegevens. De rol van de FG is bedoeld om erop toe te zien dat de wettelijke verplichtingen van…

Lees verder
offline accounting frustratie

Vijf tips voor een betere Cyber Security Culture in uw bedrijf

Met deze vijf tips kunt u de cyber security culture van uw bedrijf beoordelen en verbeteren, door uw personeel te trainen en goed gedrag aan te moedigen.

Lees verder

Pas op met onbeveiligde Wifi: een 7-jarige kan jouw wachtwoorden hacken

Waarschijnlijk ben je er wel bewust van dat je gevaar loopt als je verbinding maakt met een onbeveiligd Wifi netwerk. Maar wist je dat je gebruikersnamen en wachtwoorden zo eenvoudig te stelen zijn, dat zelfs een 7-jarige jouw accounts kan hacken?

Lees verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?