Heeft u volledige grip op uw bedrijf?

By Lonneke van Bakel

Heeft u volledige grip op uw bedrijf?

Uw onderneming loopt goed en groeit hard. Toch blijven er zaken liggen. Zaken die meer aandacht zouden moeten krijgen. 

Juiste bestanden, data en voorraad die zorgen voor meer inzicht bevinden zich op verschillende plekken in uw onderneming. Uw voorraadsysteem bestaat uit andere software dan uw boekhoudsysteem en u moet veel handmatig doorvoeren. Frustrerend en tijdrovend. En als u het haastig doet, ontstaat er kans op fouten.

 1. Te veel gegevens op verschillende plekken
 2. Waardoor dingen handmatig ingevoerd moeten worden van systeem A naar B
 3. Te weinig zicht op financiën
 4. Voorraad niet altijd up to date
 5. Geen compleet overzicht beschikbaar

Bij Rsult geloven we dat een goed en gestructureerd beeld van financiën, voorraadbeheer, KPI's, HR-activiteiten en planning het fundament is voor groei. Met overzicht kunt u veel beter inspelen op relevantie ontwikkelingen. Al deze bedrijfsprocessen komen samen in een goed werkend en uitgebreid ERP-systeem.

Steeds meer bedrijven kiezen daarom ook voor zo'n systeem, bijvoorbeeld NetSuite. Wat hierbij vaak wordt vergeten, is dat iedere onderneming anders is qua processen en dat maatwerk daarom niet nodig is. De moderne ERP-systemen en bijbehorende mogelijkheden maken het juist wél interessant om voor maatwerk te kiezen:

 • Aanpassing van de broncode is niet meer nodig
  Omdat NetSuite werkt in de cloud kan er gewoon geüpdatet worden, zonder verlies van uw data en instellingen. Waar het maatwerk eerst in de broncode van het systeem gedaan werd, waardoor upgraden lastig was, is uw maatwerk nu gecreëerd in een speciale laag om uw cloud-systeem heen. Het systeem wordt dus geüpdatet en het maatwerk er omheen blijft gewoon bestaan.
 • Minder hoge kosten
  De updates van NetSuite zijn bij de prijs inbegrepen. Dit maakt de uiteindelijke kosten veel lager dan wanneer u een verouderd systeem moet updaten.
 • 100% fit
  Welke processen maken uw onderneming uniek? Wat is er nodig voor een efficiëntere manier van (ver)werken? Grote kans dat 80% hiervan gedaan kan worden met een standaard NetSuite-implementatie. Maar júist die andere 20% die u kunt aanpassen aan uw eigen onderneming, maken het systeem tot een succes.

Precies hierbij kan Rsult helpen

Omdat onze consultants allemaal ruim ervaring hebben in de financiële wereld, zijn zij bekend met een breed scala aan bedrijfsprocessen en -situaties. Daarnaast is Rsult officieel implementatiepartner van Oracle NetSuite. Dit betekent dat zij bekwaam zijn met het systeem. Een ander voordeel is dat wij ook de migratie van uw data kunnen verzorgen: al uw (historische) data wordt accuraat verhuisd naar het nieuwe systeem.

De combinatie van deze kenmerken, goed projectmanagement en een pragmatische samenwerking zorgen dat de muren waar u tegenaan loopt worden doorbroken. Samen met u bekijken we welke NetSuite modules bij uw onderneming passen en hoe deze ingericht moeten worden om uw onderneming te ondersteunen en te helpen groeien.