Slim debiteurenbeheer

Aansluiten op de bedrijfsadministratie

Het beheren van uw debiteuren is vaak een tijdrovende klus. Het komt regelmatig voor dat er niet op tijd betaald wordt en u dus een herinnering moet sturen. Daarom automatiseert Rsult het debiteurenproces van diverse ondernemingen en organisaties, samen met partner Payt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een gestructureerd debiteurenproces, maar behoudt u wel persoonlijk contact.

Uw klanten worden automatisch herinnerd aan openstaande facturen. U kunt een herinneringstraject met één klik pauzeren of stopzetten. Zo heeft u tijd over voor andere dingen.

Rsult gaat echter nog een stapje verder. Goed debiteurenbeheer wordt nog makkelijker als deze aansluit op de bedrijfsadministratie. Onze consultants koppelen uw boekhoudsoftware met Payt en richt samen met u het debiteurenproces voor uw organisatie in. Zo sluit alles aan op uw huidige werkprocessen en kunt u uw facturen gewoon maken in uw standaard boekhoudprogramma. Natuurlijk krijgt u een gedegen uitleg.

Integratie

Goed debiteurenbeheer heeft dus te maken met het goed op orde houden van uw bedrijfsadministratie en het goed koppelen van systemen. Wij adviseren onze klanten hier graag over. Na een gesprek en een onderzoek brengen wij een voorstel uit over een mogelijke integratie van de systemen.

Indien u alleen debiteurenbeheer wil, dan kan dat natuurlijk ook. Wij gaan graag het gesprek met u aan.

Meer informatie over slim debiteurenbeheer?

Lees meer op de pagina van onze partner Payt

Wil jij je debiteuren slimmer beheren?