Data Engineer

Data Engineer

Rsult in Waalre is een jonge IT-dienstverlener met zijn roots in de financiële wereld. Ben jij dé Data engineer met de juiste skills en ben je op zoek naar een frisse en nieuwe stap in je carrière? Ben jij nog lang niet uitgeleerd en wil je je meer gaan ontwikkelen richting Business Intelligence Consultant? Dan biedt Rsult jou deze kans!

Rsult is een stabiele, groeiende en servicegerichte onderneming die organisaties ondersteunt bij het optimaliseren en digitaliseren van hun (financiële) processen. Zij verbeteren de resultaten van organisaties en bieden inzichten o.a. door data-analyses, procesoptimalisatie en clouds applicaties. Met een team van doorzetters en succesmakers wordt er hard gewerkt om voorop te lopen in de ontwikkelingen in de markt.

Als Data Engineer bij Rsult wordt je van A-Z betrokken bij de vraagstukken vanuit de klanten. In jouw rol vertaal je en zet je bruikbare managementinformatie om richting rapportages en dashboards. Je bouwt aan en onderhoudt data uit verschillende bronnen, zodat er voldaan wordt aan de vraagstukken vanuit de klant. Ook houdt je je bezig met de ontwikkeling van ETL processen en het beheer van gegevens en analyses van datasets. Wil jij je in de tussentijd ontwikkelen in de richting van Analist en/of Consultant? Dat kan en hier staat Rsult dan ook zeker voor open.

Wat neem je mee?

 • Afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur in de richting van Business Analytics / Business Intelligence / Bedrijfskundige Informatica.
 • Enkele jaren aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van Databases SQL en No SQL is een harde eis.
 • Heb jij affiniteit met/kennis van Data Lake en Data Warehouse technieken en ontwerp, dan heb jij zeker een streepje voor!
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Cijfermatig inzicht en accuratesse zijn kenmerken die jou op het lijf zijn geschreven.

Wat heeft Rsult jou te bieden?

Een uitdagende functie binnen een informele, professionele werkomgeving binnen een enthousiast team, waarin je jezelf volop kunt blijven ontwikkelen.
Daarnaast:

 • Een fulltime functie, waar geen dag hetzelfde is EN een direct dienstverband bij Rsult!
 • Salarisindicatie van € 2.800 – € 3.250 bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 
 • 28 vakantiedagen op jaarbasis.
 • Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten word je persoonlijke en professionele ontwikkeling gestimuleerd. 
 • Een leaseregeling en een pensioencompensatie.

Waar ga je werken?

Het kantoor van Rsult is gevestigd in het mooie Waalre, gevestigd aan de snelweg bij Eindhoven, waardoor ze makkelijk bereikbaar zijn. Het huidige team bestaat momenteel uit 20 professionals in Nederland en het Verenigd Koninkrijk, veelal met een financiële achtergrond en/of ervaring op het gebied van specialistische kennis. Rsult is erop gericht om hun klanten te adviseren en helpen bij het optimaliseren, koppelen, digitaliseren en beveiligen van hun (financiële) processen. Dit om ervoor te zorgen dat veel handmatig werk voor hun klanten geautomatiseerd wordt, wat resulteert in een besparing in tijd en geld. Hun dienstverlenende werkwijze is te omschrijven als verfrissend, engergiek en pragmatisch. Kortom: IT begint bij Rsult met het resultaat in gedachten!

Interesse? Mooi! Dan komen wij graag met jou in contact.

Heb je interesse in deze vacature?

Reageer meteen met onderstaand formulier.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Upload je bestanden hier (CV, foto)
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.