Unique Paddenstoelen

"Ik heb weer tijd om bezig te zijn met mijn vak."

Over Unique Paddenstoelen

Unique Paddenstoelen is een familiebedrijf dat exclusieve paddenstoelen levert aan horeca, groentespeciaalzaken, groothandels en traiteurs in Nederland en België. Zij werken hiervoor met gepassioneerde Nederlandse telers die veelal op een natuurvriendelijke en/of biologische basis hun producten telen. Hun administratie bestond nog uit veel handmatige handelingen.

Unique paddenstoelen

De uitdaging

Harm: “Zowel op inkoop- als verkoopdagen maak en ontvang ik veel administratieve documenten zoals inkooporders. Voorheen schreef ik op een dag wel 40 papieren verkoopbonnen uit, die daarna op kantoor ingevoerd moesten worden. Ook de inkoopfacturen  werden handmatig ingeklopt, waardoor we niet altijd up-to-date waren wat betreft omzet en betalingen. Een tijdrovend proces. Tijd die ik liever besteed aan de telers en onze klanten.”

De oplossing

Hanneke: “Rsult kon onze pijnpunten direct vertalen naar een praktijkgerichte oplossing. De overstap verliep soepel door de goede begeleiding. Nu ontvangen we bijna alle inkoopfacturen digitaal, creëren we onderweg inkooporders op de iPad, worden deze direct omgezet naar digitale facturen, zijn betalingen up-to-date en hebben we altijd een actueel financieel overzicht."

Rsult klanten customer cases uitleg
Rsult klant cases blob Eindhoven

Het resultaat

"Het resultaat van Rsult is dat we tijd overhouden voor ondernemers om dat te doen waar ze goed in zijn. Op die manier verdient deze oplossing zichzelf dubbel en dwars terug; in tijd en in geld. Daarnaast heeft het een positief effect op ons imago als eigentijdse en klachtgerichte onderneming.”

Komt uw case ook op deze pagina?

We komen graag met u in contact. Ga hieronder direct naar ons contactformulier!